Portfolio

Hieronder vindt u een selectie van de projecten waar sQuarecoW new media aan gewerkt heeft. Van ieder project is achtergrondinformatie opgenomen om u zo een duidelijk beeld te schetsen van de betreffende projecten. Voor meer informatie kun u uiteraard contact met ons opnemen. U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

project screenshot Roast
(klik voor meer..)
project screenshot Neeleman.com
(klik voor meer..)
project screenshot Batsboem Etten-Leur
(klik voor meer..)
project screenshot Smash Sound
(klik voor meer..)
project screenshot Xnoizz Flevo Festival 2009

Dit jaar vindt de 31e editie plaats van het Xnoizz Flevo Festival. Het Xnoizz Flevo Festival is een christelijk festival wat ieder jaar in het derde weekend van Augustus plaatsvindt en een mix van muziek, cabaret, sprekers en ontspanning biedt.(klik voor meer..)

project screenshot Selamusic.nl

Ter gelegenheid van de opname van de live CD/DVD van Sela in de Jacobikerk in Utrecht, is er meteen een nieuwe site gelanceerd. Op deze nieuwe CD/DVD "Live in Utrecht" is Sela te horen in een live setting, om zo nog meer mensen kennis te laten maken met het live geluid van de band.(klik voor meer..)

project screenshot Helder Graveren

Helder Graveren is een bedrijf dat zich toelegt op het leveren van Naamplaten, Stempels en Bewegwijzering. Het in Den Haag gevestigde bedrijf levert vele jaren een hoge kwaliteit en service aan zijn klanten.(klik voor meer..)

project screenshot Credo Worship

Credo is de band die de samenkomsten van IFES-Nederland ondersteunt. IFES-Nederland is een netwerk van christelijke studenten(verenigingen).(klik voor meer..)

project screenshot PraiseAvond

Sinds 8 jaar is de PraiseAvond in Gouda een plek voor jongeren om God en elkaar te ontmoeten. Bij deze samenkomsten wordt God groot gemaakt door zingen en het luisteren naar een overdenking.(klik voor meer..)

project screenshot Intervoll

Intervoll BV is een grote Nederlands importeur van allerlei make-up en verzorgingsartikelen. Van de meeste merken die Intervoll importeerd is het bedrijf de enige importeur in Nederland.(klik voor meer..)

project screenshot NSV Songfestival

In opdracht van de landelijke christelijke studenten vereniging Navigators heeft sQuarecoW new media een website geleverd voor het jaarlijks terug kerende Navigators Songfestival.(klik voor meer..)

project screenshot Dröge & Transparant

Dröge & Transparant is een nieuw gestart bedrijf, gespecialiseerd in het op een persoonlijke manier afhandelen van financiële zaken. Door iedere klant ruimschoots aandacht te geven heeft Dröge & Transparant een duidelijk inzicht in de wensen en behoeften van de verschillende klanten.(klik voor meer..)

project screenshot Heering Office

Heering Office is een grote naam in het Haagse zakenleven. Al 75 jaar levert Heering Office alles wat een kantoor nodig heeft. Van apparatuur tot en met een complete inrichting, van paperclips tot een pallet papier: Heering Office kan het leveren.(klik voor meer..)

project screenshot Stars on Bikes 2008

sQuarecoW new media is door de organisatie van Stars on Bikes 2008 (United Sport Aid) gevraagd om de site voor de spinningmarathon van 2008 te sponsoren. Met veel plezier hebben we deze opdracht aangenomen.(klik voor meer..)

project screenshot Sela

Ter gelegenheid van de nieuwe cd Votum is er voor gekozen om ook een nieuwe site te lanceren.(klik voor meer..)

project screenshot sQuarecoW new media

Na het opleveren van de eerste klant hebben we hard gewerkt aan onze eigen site, om zo aan toekomstige klanten voorbeelden van opgeleverde projecten te kunnen laten zien. Ook is er meer informatie te vinden over de werkwijze van de sQuarecoW new media binnen projecten. Daarnaast wordt op de site relevant nieuws gepubliceerd rondom sQuarecoW new media.(klik voor meer..)

project screenshot OSM Ontbijt

Dit is het eerste project dat door sQuarecoW new media is gedaan. (klik voor meer..)